Prvi trgovački centar stavlja ključ u bravu 16. siječnja?

Bez autora
Jan 03 2011

Trgovački centar Mandi smješten na autocesti na istočnom izlazu iz Zagreba navodno će se zatvoriti 16. siječnja zbog neprofitablinosti. Iako iz Uprave Mandija tvrde da se radi o privremenom zatvaranju zbog preuređenja, poslovodstvo hipermarketa Tommy poslalo je svojim poslovnim partnerima obavijest da zatvaraju svoju hipermarket u tom centru, jer će 16. siječnja doći do zatvaranja cijelog trgovačkog centra Mandi. Zbog zatvaranja cijelog trgovačkog centra Mandi temeljem odluke Uprave društva s danom 16. siječnja zatvaramo hipermarket koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra. Savjetnik ovog talijanskog trgovačkog centra Dragutin Mamić jučer je rekao kako se ne zatvara cijeli centar Mandi, nego tek polovica centra i to zbog renoviranja. Zatvara se dio centra jer će ga renovirati, a uskoro bi u njega trebali stići i neki novi brendovi.

Prvi trgovački centar stavlja ključ u bravu 16. siječnja?Trgovački centar Mandi smješten na autocesti na istočnom izlazu iz Zagreba navodno će se zatvoriti 16. siječnja zbog neprofitablinosti.

Iako iz Uprave Mandija tvrde da se radi o privremenom zatvaranju zbog preuređenja, poslovodstvo hipermarketa Tommy poslalo je svojim poslovnim partnerima obavijest da zatvaraju svoju hipermarket u tom centru, jer će 16. siječnja doći do zatvaranja cijelog trgovačkog centra Mandi.

Tommy se zatvara

“Zbog zatvaranja cijelog trgovačkog centra Mandi temeljem odluke Uprave društva s danom 16. siječnja zatvaramo hipermarket koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra”, stoji u obavijesti koju je poslovodstvo Tommyja odaslalo svojim dobavljačima zadnjeg dana prošle godine.

Savjetnik ovog talijanskog trgovačkog centra Dragutin Mamić jučer nam je rekao kako se ne zatvara cijeli centar Mandi, nego tek polovica centra i to zbog renoviranja.

Novi brendovi

“Zatvaramo dio centra jer ćemo ga renovirati, a uskoro bi u njega trebali stići i neki novi brendovi”, kaže Mamić. Kazao nam je kako će u sklopu centra nastaviti raditi i hipermarket Tommy, no iz dopisa koji je uprave ove tvrtke poslala dobavljačima tako nešto nije najavljeno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik